Alle Zitzakken van Haba

Kinderen willen na een lange speelsessie natuurlijk genieten van een zalig momentje van rust en daar zijn de zitzakken van Haba perfect voor. In de collectie vind je enkele leuke zitkussens, zitkubussen en een zitzak in de vorm van een stoere draak (die stiekem heel lief is)!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba zitzak en zitkubus

Interesse om een Haba zitzak, zitkubus of zitkussen te kopen? Dat is dan helemaal terecht, want deze zien er super leuk uit, hebben een ergonomische vormgeving en vormen het favoriete plekje in huis van elk kind! De kleurrijke uitvoeringen van de zitzakken en zitkubussen doen kinderen wegdromen naar een fantastiewereld waarin alles kan en mag. De zitkubussen hebben trouwens een dubbele functie, want naast het gebruik als super leuk stoeltje, dienen deze kubussen ook als opbergmand waarin de kinderen al hun leukste speeltjes kunnen opbergen. Fridolin de vriendelijke draak, is naast een zitzak, ook nog eens de beste vriend van jouw kind die hem of haar tegen alles zal beschermen!

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere zitkubussen, zitzakken, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Gebruikte materialen voor de zitzakken en zitkubussen

Voor de Haba zitkussens en zitzakken werden onder andere velours, polyster, katoen en nylon gebruikt, waarbij de vulling bestaat uit styroporbolletjes. Bij deze producten is de overtrek trouwens afneembaar en wasbaar op 30°, zodat mogelijke vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden. De zitkubussen op hun beurt zijn vervaardigd uit MDF, waarbij de overtrek van katoen en polyester, met een binnenkant van nylon, is gemaakt.

Andere populaire zitzakken

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle zitzakken zeker de moeite! Daar kan je ook zitzakken van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba zitzakken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).