40% korting
Uw taalkeuze:

Zitzakken

Zitzakken

Filter op
Merk
  1. (9)
  2. (1)
  3. (8)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De zitzakken van Terapy zijn perfect om op te relaxen. Ze zijn ontworpen met oog voor ergonomie. De zitzakken zorgen voor een verlichting van de wervelkolom. Wat luieren op deze zitzakken is dus goed voor de gezondheid! Dankzij de afneembare hoes kan je de buitenkant van de zitzak gemakkelijk in de was doen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je kind eerst wat geknutseld heeft en met plakkerige handjes in de zitzak kruipt. Ontdek de verschillende vormen en kies er eentje die het best bij jullie gezin past.

Al jarenlang maakt Haba speelgoed voor kinderen. Ze hebben ook enkele zitzakken en kubussen waarop je kan zitten. De kubussen hebben trouwens een dubbele functie! Het voordeel van de zitkubus is dat jouw kind al zijn favoriete speelgoed erin kan bewaren. Het is dus een 2-in-1-oplossing. Haba werkt met verschillende thema’s waardoor je gemakkelijk allerlei producten van hetzelfde thema samen kan combineren.

Enkele zitzakken zijn gemaakt in de vorm van een diertje. Hierdoor kan je kind de hele tijd knuffelen met zijn of haar favoriete figuur. Deze zitzakken zijn echte eyecatchers in de kamer.