Al het Babyspeelgoed van Lilliputiens

Met het babyspeelgoed van Lilliputiens haal je zacht en kleurrijk speelgoed in huis dat alle zintuigen van de allerkleinsten prikkelt. Hierdoor leren ze al op zeer jonge leeftijd allerlei zaken ontdekken!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lilliputiens babyspeelgoed

De collectie van Lilliputiens babyspeelgoed is erg zacht en daarom ideaal om mee te knuffelen. Baby’tjes zullen met grote ogen kijken naar de verschillende schattige personages die je in het assortiment terug zal vinden. Een vosje, een eenhoorn, een draak, een hond, ... de keuze is volledig aan jou! Vele van de speeltjes zijn onder andere voorzien van bijtringen, belletjes, spiegeltjes en papiergeluidjes om de ontdekkingstocht van de baby al spelenderwijs interactief te maken. Je zal zeker en vast vol trots en met de glimlach op het gezicht naar deze verterende taferelen kijken!

Lilliputiens

Het Belgische Lilliputiens werd in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Vooral de hoogstaande afwerking en leuke details blijven keer op keer verbazen en er wordt gefocust op de stimulatie van de fijne motoriek en de creativiteit. De hippe speeltjes worden bedacht door enkele supermama’s die inzicht en ervaring hebben om speelgoed te maken waar de kinderen van dromen. In het gamma van Lilliputiens vind je onder andere babyspeelgoed, speelpoppen, rugzakjes en poncho’s.

Babyspeelgoed uit kwalitatieve materialen

Lilliputiens wilt natuurlijk dat baby’s zich ten volle kunnen uitleven met het babyspeelgoed en net daarom worden er stevige materialen gebruikt die gemakkelijk tegen een stootje kunnen, zodat jouw kleintje lang met zijn allereerste vriendje zal kunnen spelen. Zo zijn de artikelen vervaardigd uit onder andere katoen en polyester en zijn de meeste speeltjes wasbaar op 30°C, maar niet geschikt voor de droogkast.

Ander populair babyspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met het babyspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook babyspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lilliputiens babyspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).