Alle Boekentassen van Lilliputiens

Voor schattige boekentasjes van A5 formaat moet je bij Lilliputiens zijn. Deze schooltassen zien er erg vrolijk uit met hun leuke kleurtjes en zijn rond een bepaald diertje of thema gemaakt. Lilliputiens biedt tevens ook enkele mega fijne pennenzakken aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lilliputiens boekentas

Voor jonge kindjes hebben we kleurrijke Lilliputiens boekentassen in A5-formaat. Deze schooltasjes zijn allemaal ontworpen rond een bepaald personage of thema. Daar is Jef, de trouwe hond, lief maar onhandig. Ken je Walter al? De groene draak bewaakt je boekentas alsof het zijn eigen kasteel beschermd! Nicolas is dan weer de allerliefste wolf die je ooit zal tegenkomen. De boekentassen van Lilliputiens maken dankzij hun fraaie design alle kindjes blij.

Pennenzakken van Lilliputiens

Wie helemaal weg is van de leuke thema’s en diertjes die Lilliputiens voor de boekentasjes gebruikt, mag nogmaals juichen, want ze hebben ook een aantal mooie pennenzakken voorhanden in deze typische stijl! Deze zien er mega leuk uit en zijn ideaal om als eerste pennentasje te gebruiken. Kindjes die in een creatieve bui zijn of willen oefenen op schrijven, halen hun pennenzak boven en kunnen zich daarna volledig uitleven!

Lilliputiens

Het Belgische Lilliputiens werd in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Vooral de hoogstaande afwerking en leuke details blijven keer op keer verbazen en er wordt gefocust op de stimulatie van de fijne motoriek en de creativiteit. De hippe speeltjes worden bedacht door enkele supermama’s die inzicht en ervaring hebben om speelgoed te maken waar de kinderen van dromen. In het gamma van Lilliputiens vind je onder andere boekentassen, peuterspeelgoed, speelpoppen, rugzakjes en poncho’s.

Schooltassen van goede kwaliteit

De boekentasjes en pennenzakken van Lilliputiens zien er niet enkel heel mooi uit dankzij de vele details en kleurrijke desings, ze zijn ook nog eens stevig van makelij. Om er zeker van te zijn dat dat de tassen lang mee zouden gaan, werd er gebruik gemaakt van polyester.

Andere populaire boekentassen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle boekentassen zeker de moeite! Daar kan je ook boekentassen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lilliputiens boekentassen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).