40% korting
Uw taalkeuze:

Boekentassen

Boekentassen

Filter op
Merk
 1. (8)
 2. (21)
 3. (2)
 4. (7)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Voor kindjes, groot en klein, hebben wij enkele leuke boekentassen in ons aanbod gestoken. Door de verschillende leuke kleurtjes wordt het net een beetje leuker om naar school te vertrekken. Berg alle belangrijke spulletjes op en hop daar ga je!

Het Franse merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en mooie uiterlijk. Bovendien is een Delsey boekentas een echt lichtgewicht. Hij weegt amper 2 kg! Hierdoor wordt de rug van uw kind een beetje gespaard. Daarnaast zijn de boekentassen voorzien van kleine wieltjes en een verstelbare hendel waardoor je de boekentas niet altijd hoeft te dragen! Als hij te zwaar wordt, zet je hem gewoon op de grond! De vorm van de boekentas kan je zelf kiezen. We hebben zowel horizontale als verticale versies.

Voor de jongere kindjes hebben we leuke boekentasjes in A5 formaat. Deze zijn van het merk Lilliputiens en zijn allemaal ontworpen rond een bepaald personage. Zo is er Jef, het trouwe, goedgemutste maar onhandige hondje. Zijn lieve snoet tovert bij iedereen een grote glimlach op het gezicht! Ken je Walter al? Deze groene draak beschermt jouw boekentas alsof hij een kasteel beschermt!