Alle Speelhuisjes van Step2

De speelhuisjes van Step2 zijn ideaal voor peuters om hun creativiteit de vrije loop te laten en allerlei leuke avonturen te beleven in hun kleine schuilplaatsje. Prikkeling van de verbeelding en fantasie is zeer belangrijk voor jonge kinderen, daarom dat zulke kinderhuisjes zowel leuk als leerrijk zijn.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Step2 speelhuisjes

Een Step2 speelhuisje is een ultieme speelbron voor peuters. Jonge kinderen kunnen er hun eigen privéplekje van maken en uren er uren in en rond vertoeven met de vriendjes en vriendinnetjes. Zo kunnen ze zich volledig laten gaan en krijgen ze een gezonde portie frisse lucht binnen!

Step2

Step2 focust zich op speelgoed dat de ontwikkeling van peuters bevordert door onder ander creatieve artikelen te fabriceren. Het leuke en kleurrijke peuterspeelgoed heeft tevens ook als doel om gezinnen dichter bij elkaar te brengen. Dat is een mooi, toch?

Plastieken speelhuis

De speelhuisjes van Step2 zijn vervaardigd uit plastic. Deze stof is heel erg stevig, waardoor jarenlang plezier verzekerd is. Wat natuurlijk ook erg prettig is, is de mooie vormgeving van de huisjes. Deze zijn allemaal heel verschillend qua design, maar wel kleurrijk en een lust voor het oog in ieders tuin.

De meeste huisjes worden ook geleverd met een aantal leuke accessoires die gebruikt kunnen worden voor schattige rollenspelletjes met de vriendjes en vriendinnetjes.

Andere populaire speelhuisjes

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speelhuisjes zeker de moeite! Daar kan je ook speelhuisjes van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Step2 speelhuisje online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).