Alle Zitzakken van Terapy

Zalig relaxen geblazen met de ergnomisch ontworpen zitzakken van Terapy. Deze zijn uitermate geschikt voor een kort dutje of om gewoon wat op te chillen. In het gamma vind je zitzakken terug van allerlei formaten, dus voor ieder wat wils!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Terapy zitzak

Een Terapy zitzak is het ideale middel om eens lekker te ontspannen. De poefs zijn met het oog op ergonomie ontworpen en zijn een cadeau om de wervelkolom te verlichten. Heerlijk relaxen is dus goed voor de gezondheid! De collectie van Terapy zitzakken bestaat uit verschillende vormen en formaten en passen dankzij hun mooie vormgeving in elke woon- of speelkamer. Ook ouders mogen natuurlijk een dutje doen na een zware werkdag en daarom biedt Terapy ook enkele modellen aan voor volwassenen. Bovendien zijn de zitzakken ook perfect combineerbaar met elkaar, als een echte familie!

Terapy

In de gehaaste maatschappij van tegenwoordig zijn rustmomenten en rustplekken een must. Net daarom gelooft het merk Terapy in ‘recharge’. Iedereen moet opgeladen worden, toch? Daarom ontwikkelde Iron Jordan in 2008 de Terapy zitzak; een plek om op te laden, je gedachten te laten varen en te relaxen.

Troeven van de Terapy poef

Zelfs bij intensief gebruik van de Terapy ‘familieleden’ kan je op je 2 oren slapen: bij vlekken op de zitzak kan je de buitenhoes er simpelweg afritsen en deze vervolgens te wassen om 30 graden. Gezondheid en comfort zijn 2 kernwoorden waarop gericht wordt. De hoes van de Terapy zitzakken zijn gemaakt van rekbaar katoen, een erg zachte stof. Hierdoor wordt de zitzak naar je lichaam gevormd, neemt hij lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. De zitzakken zin gevuld met de speciaal ontwikkelde EPS-korrels. Deze korrels zijn van hoge kwaliteit en bevatten minder lucht, waardoor het volume van de zitzak langer bewaard blijft en de zitzak heerlijk blijft zitten.

Andere populaire zitzakken

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle zitzakken zeker de moeite! Daar kan je ook zitzakken van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Terapy zitzakken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).