5 toffe kerstactiviteiten voor kinderen én ouders

It’s almost Christmas time! En dat betekent gezellig samen eten, leuke cadeautjes krijgen en uiteraard genieten van de kerstvakantie. Weet je nog niet wat je tijdens die twee weken gaat doen? Wij hebben wel enkele ideeën die we graag met je delen.


Ga voor de klassieke gezelschapsspelletjes

haba gezelschapsspelletjes

Je kan nooit verkeerd gaan met een gezelschapsspel van Haba. En het leuke is dat ze gezelschapsspelletjes hebben voor zowel de kids als het hele gezin. Zo hebben ze fijne leerspelletjes voor de peuters, uitdagende spellen voor de grotere kinderen en bordspellen voor zowel de ouders als de kids. Een ruim assortiment dus aan gezelschapsspellen voor elke dag van vakantie!

Ontdek alle gezelschapsspelletjes


Haal je kookkunsten boven met leuk imitatiespeelgoed

imitatiespeelgoed

Jong geleerd, is oud gedaan. Leer jouw kids op speelse wijze om de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Combineer de keukens van Kidkraft en Janod met de eetsets van Vilac en Le Toy Van om de complete kookervaring te beleven. De ideale activiteit voor de echte mini chefs.

Ontdek al het imitatiespeelgoed


Ecologisch knutselen voor de creatieve artiesten

paperpod speelgoed

Creatief én ecologisch spelen? Dat kan met het kartonnen speelgoed van Paperpod. Zo kan je kerstbomen, auto’s, kastelen en poppenhuizen bouwen met dit eco speelgoed. Het is dus niet alleen leuk, maar het ziet er ook mooi uit en is 100% recyclebaar! Bovendien is het zeer gemakkelijk om in elkaar te zetten en is het leuk om samen te doen.

Ontdek alle kartonnen speelsets


Bouw samen mooie houten constructies

bouwblokken

Klaar voor urenlang speelplezier? Kapla, Haba en Janod hebben een ruime reeks aan houten blokken in allerlei kleuren, vormen en maten. Zo bouwen jullie samen de hoogste torens, coolste kastelen en de knapste huizen.

Ontdek alle houten blokken


Richt de kinderkamer of speelkamer opnieuw in

kindermeubels

Kan de kinderkamer of speelkamer wel een upgrade gebruiken? We hebben bij KinderenKoning heel wat leuke meubels, decoratie en accessoires om jouw kamer op te smukken. Van matching tafel en stoeltjes van Kidkraft tot beestige muurdecoratie van Wild & Soft. We hebben alles in huis om de interieurontwerper in jou volledig te laten gaan. Ideaal ook om samen met het hele gezin te doen.


Ontdek alle kindermeubels