Speelgoed voor sinterklaas

Is jouw kindje braaf geweest dit jaar? Dan komt de Sint vast en zeker langs! Hij heeft een hele reeks leuke cadeautjes op een rij gezet waaruit jij en jouw lieve kapoen kunnen kiezen.


5 cadeau ideeën voor baby’s tot 2 jaar

babyspeelgoed

Rammelaars

Lekker schudden met een rammelaar, leuk toch? Daarom heeft Lilliputiens beestige rammelaars voor jouw kleintje om aan te voelen, om naar te kijken en om in te knijpen. Ze zijn beschikbaar in verschillende karakters waaronder Alice de Vos en Marius de neushoorn. Nu enkel nog jouw favoriet figuurtje uitkiezen.

Knuffels

Met een knuffel kan je meer dan alleen mee knuffelen. Je kan er ook mee spelen, mee slapen en zelfs muziek mee luisteren. Een veelzijdig speeltje dus. Bij Haba en Liliputiens hebben ze heel wat leuke knuffelpoppen, slaapknuffels en muziekknuffels voor jouw kleintje. Een absolute musthave voor op het verlanglijstje

Speelgoedballen

Eén van de belangrijkste bezigheden van jouw baby: ontdekken. Met de Haba balletjes leert jouw kleintje structuren, kleuren en geluiden kennen. Het speelgoed is zeer zacht waardoor baby’s op een veilig manier kunnen spelen en ontdekken.

Activiteitenmatjes

Wat denk je van een activiteitenmat? Een zacht matje waarop jouw kindje kan zitten, liggen, rollen, spelen én ontdekken. Zo heeft SkipHop een kleurrijke activiteitenmat in de vorm van een camping met allerlei hangende en liggende speeltjes. Leuk om in jouw living of de kinderkamer te leggen.

Badspeeltjes

Maak badtijd nog leuker met de badspeeltjes van SkipHop en Liliputiens. Zo hebben ze onder meer kleurrijke bootjes en visjes die mee met jouw kleintje het water ingaan. Uiteraard zijn al deze speeltjes veilig voor jouw kindje om mee te spelen.


5 cadeau ideeën voor kindjes tussen 2 en 4 jaar

speelgoed peuters en kleuters

Trekspeeltjes

Een echte klassieker: het trekspeeltje. Van kleurrijke autootjes tot schattige diertjes. Vilac en Janod hebben trekspeeltjes in allerlei vormen, kleuren en maten. Allemaal zijn ze gemaakt van hout waardoor ze duurzaam zijn én dus voor jarenlang plezier zorgen.

Puzzels

Leerrijk én leuk! Puzzels zijn ideaal om de motoriek van jouw kindje te stimuleren en komen in verschillende leuke figuurtjes en diertjes om jouw mini me urenlang te entertainen.

Behendigheidsspelletjes

Met de behendigsheidsspelletjes bevorder je de fijne motoriek van jouw kindje. Zo zijn er spelletjes waarmee je visjes kan vangen, blokken kan stapelen en vormen kan sorteren. Allemaal ook superleuk uiteraard.

Leerrijke spelletjes

Leer tellen en het alfabet zeggen met de spelletjes van Janod en Vilac. Deze leerspelletjes helpen kindjes allerlei kennis opdoen terwijl ze er plezier aan beleven. Top!

Loopfietsjes

Niets is zo leuk als die eerste stapjes oefenen met een loopfiets. Zo heeft Hape, Childhome, Scratch en vele andere merken heel wat toffe fietsjes voor jouw mini me. Interessant is dat heel wat van die fietsen meegroeien met jouw kindje. Ideaal dus voor jarenlang fiets- en wandelplezier.


5 cadeau ideeën voor kinderen tussen 5 en 7 jaar

kinderspeelgoed

Knikkerbanen

Breng het klassieke knikkeren naar een hoger niveau met een knikkerbaan. De knikker baant zich een weg doorheen zelfgebouwde routes en hindernissen. Een knikkerbaan is leuk speelgoed, maar bevordert ook het ruimtelijk inzicht en probleemoplossend denken van jouw kind. Klinkt goed niet?

Muziekinstrumenten

Piano, gitaar of xylofoon. Voor de mini muzikanten heeft Janod, Haba en Vilac heel wat fijne speelgoed instrumenten in hun assortiment. Perfect om die eerste deuntjes en melodietje te componeren.

Constructiespeelgoed

Jouw eigen auto bouwen is eigenlijk niet zo moeilijk. Zowel Janod als Automoblox hebben leuke wagentjes die jouw kind helemaal zelf in elkaar kan steken en achteraf mee kan spelen. Hoe leuk is dat?

Trampoline

Jump, jump, jump! Met de Exit trampolines kan jouw kind zijn of haar energie helemaal in kwijt. En het is nog eens superleuk ook. Ze zijn beschikbaar in een ovaal, ronde en rechthoekige versie voor in de tuin.

Steps

De loopfietsjes ontgroeid? Dan is het tijd voor een toffe step. Zo zijn er de Micro steps. Deze toffe twee- en driewielers komen in verschillende designs en kleuren voor jouw mini me. Nu nog eentje uitkiezen.


Ga naar onze webshop