Document

gezinsbond

Met heel erg veel plezier mogen wij vandaag aankondigen dat onze klanten ook online hun Gezinsbond-kaart kunnen gebruiken bij KinderenKoning!

Online 7% Gezinsbond korting

gezinsbond

Foto: © Website Gezinsbond


Houders van een Gezinsbond-kaart, opgelet! Vanaf vandaag krijg je 7% korting op elke aankoop bij KinderenKoning! Zo zijn we 1 van de eerste webshops die de Gezinsbond-korting online kan verwerken.


Voorheen kon je de Gezinsbond-korting al krijgen bij afhaling in Kontich, maar nu is die stap niet meer nodig! Je krijgt de korting door tijdens de laatste stap van het bestelproces jouw lidnummer in te geven in het Notitie-veld. Voorbeeld: 000-000-000.


Eens dat doorgegeven is, zorgen wij ervoor dat 7% van het aankoopbedrag in spaarpunten op jouw kaart terecht komt! Hou er rekening mee dat dit verschillende werkdagen kan duren. De Gezinsbond-code kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortings- of promotiecodes

blog/gezinsbond-big

Foto: © Website Gezinsbond


Vlotte pennen gezocht!


Weet jij een tof idee om over te schrijven? Heb je recent een toffe zaak ontdekt om samen jouw kinderen heen te gaan? Is er een product waar jij graag een review over zou willen lezen? Of heb jij recent iets gekocht en wil je zelf een blogbericht schrijven op onze site? Stuur dan een mailtje naar support@kinderenkoning.be.

Wednesday, 17 April 2019