40% korting
Uw taalkeuze:

Kinderbedden

Kinderbedden

Filter op
Merk
  1. (10)
  2. (2)
  3. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij KinderenKoning willen we dat kinderen met plezier gaan slapen. Een superleuk bed lijkt ons de perfecte manier om dat doel te bereiken. Daarom bieden wij verschillende kleuterbedjes van KidKraft aan. KidKraft is bekend om zijn producten van hoge kwaliteit. Zelf willen ze kinderen aansporen om te dromen en dat kan perfect in deze bedjes. Na een vermoeiende dag vol avontuur brengen de KidKraft-kinderbedden rust. Een brandweerwagen of prinsessenbed, alles is mogelijk. Om de slaapkamer helemaal af te maken heeft KidKraft ook gezorgd voor bijpassende nachttafeltjes.

Heb je kindjes die een kamer delen? Magis Me Too is een designermerk met kleurrijk ontworpen stapelbedden. Ze bestaan uit 3 verschillende componenten en zijn beschikbaar in 2 kleuren. De delen hebben elk een eigen tintje gekregen. Een voordeel is dat je de volgorde van de tinten helemaal zelf kan kiezen. Indien je dit wenst, kan je het stapelbed ook uit elkaar halen en er 2 aparte bedden van maken. Slechts 1 bedje nodig? Geen enkel probleem! Je kan ook een enkel component bestellen. Dan kies je de kleur en tint die je het mooist vindt.

Ook het speciale corvette bed van Step2 is een echte aanrader! Het kinderbed kan omgevormd worden tot een eenpersoonsbed zodat je kind er extra lang van kan genieten! Het is een auto die als het ware kan meegroeien met je kind! Wil je iets cools zien? De koplampen lichten op als je ze aanraakt! Dit is niet alleen een coole gadget, want ze kunnen ook functioneren als nachtlampjes!